úterý 20. dubna 2010

"Gramofonové desky"

Dnešní post začnu spíše děkovací částí. Takže Vám všem mým věrným a novým čtenářům DĚKUJI, za krásné komentáře a návštěvnost. Za to, že vůbec můj blog navštěvujete a dokážete si udělat čas na to přečíst si mé články. Opravdu si toho vážim víc než si myslíte.

Další věc, kterou Vám chci říct a postěžovat si je to, že mám hroznou rýmu a bolí mě v krku, od toho mě začly bolet uši. A když jsem to mé drahé mamince řekla, s čistou hlavou mi oznámila, že asi zavítáme na ušní. Kuli nějakému zánětu, ani náhodou tam mě nikdo nikdy nedokope. Sice jsem teď totálně hluchá, ale pořád lepší než aby mi tam rvali jehly a nevím co všechno.

Dále Vám chci představit mé nové naušnice, hned jak jsem vlezla do C&A a zamířila k oddělení s doplňky, padly mě do oka. Několikrát jsem protočila stojany, ale vždycky skončila u těhlech naušnic. Prostě mi byly tak blízké, že kdybych je tam nechala doma by mě to štvalo, proto jsem je čapla a šla k pokladně.
Naušnice mi připomínají tvar gramofonové desky, tedy vlastně jsou vyrobené na ten způsob. Takže vypadají skvěle a navíc jsou lehké takže Vám nevytahají uši až ke kotníkům.







16 komentářů:

  1. to je super nápad krásné naušničky...:)

    OdpovědětVymazat
  2. jéé ty chci taky:D ale já stejně moc náušnice neobnosím, takže to je zbytečný:/:D

    OdpovědětVymazat
  3. jé sou krásný :) ale na mě docela malý..

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    náušnice jsem krásné, já mám gramofonovou desku na krk, ale už jí moc nenosím, jen opravdu málo...
    A v CA jsem byla a taky jsem koukala na doplňky, ale jelikož jsem fakt neměla moc času, nestihla jsem si prohlédnout vše...
    Btw. až si udělám na nákupy čas, tak udělám aj fotkečky ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mě teď bolí uši,ale od rýmy to není :(. Snad s tím nic nemám, taky se mi na ušní zrovna dvakrát nechce ;( ...náušnice jsou božské!

    Dobře, snad Tě poznám, která si. Protože cizí lidi nepřidávám :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nikolnice:D to se mi líbí:P*.. a nemáš vůbec zač říkám jen pravdu:) a ty naušnice sem viděla v C&A.. a tobě sluší:)! Jinak sem tě dneska viděla v cukrárně.. krásně si se tam pořád tlemila:D.. sem si byly koupit zmrzku.. a ty si tam s někým byla tak sem k váma ni nešla abych neotravovala.. a ani si se mě asi nevšimla nwm.:D.. ale ten vytlemený úsměv ti moc sluší:)*!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsou slušivý:).. Taky v těch obchodech vždycky prošasuju všechny stojany,jak se to třpytí,leskne nebo sou zajímavý ,tak neodolám :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky máš krásný blog vypadáš jako hilary duff...:-D...což je super a ty náušnice jsou taky boží..:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou moc hezký,podobný jsem viděla na Fleru,ale tyhle jsou takové dokonalejší,hlavně ti sluší :))

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní: Já jsem stimhle hrozná :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, je mi to blbé, ale scháním tyto naušnice pro kamarádku k Vánocům a nemohu je nikde sehnat, tak jsem se chtěla zeptat, zda bych je od Tebe nemohla odkoupit?
    Když tak se mi pls ozvi na mail: Letty.B@seznam.cz
    Děkuji MB

    OdpovědětVymazat
  12. WOw naprosto super náušnice :)
    http://veronnablogg.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat