středa 31. března 2010

Dieta

Dnes nečekejte žádnou slávu, neni co bych Vám řekla. Krom toho, že ležím v posteli, ale možná se přece jen něco najde. Ráno mě máma brala krev (zdravotní sestra), poté co jí přišly výsledky zjistila, že mam nějaký zánět. Takže jsem hezky jela do nemocnice, kde si mě také chtěli nechat, ale nakonec jsem jim vysvětlila, že to nejde. Takže mám nějakou dietu, kterou tedy doopravdy nepotřebuji. A v pátek jdu na kontrolu pokud se to nezlepší dostanu antibiotika. Takže doopravdy vydařený prázdniny nemyslíte?

Žiju teď na bramborách, těstovinách, pečivu a trochu masa. Popíjím minerálku nebo čaj. Člověk, který je doslova msožravý, tohle nemůžu zvládnout. A to je právě můj případ. Hodně lidí mě tipuje na vegetariána nebo tak, ale opak je pravdou. Bez masa bych nepřežila a celkově jsem takový tip s prominutim nenažraného člověka.

Vaše dietní Adelaide.

10 komentářů:

  1. tos neviděla jíst mě :D jinak esíčka mám moc ráda, tak snad se brzo uzdravíš :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tak se ti ty plány asi ruší co ? :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jé tak to se uzdrav ♥ jak si jim vysvětlila že tam zustat nemužeš ? ..já vim to záhlaví je strašný..holt už o víkendu udělam novej :/

    OdpovědětVymazat
  4. Chuděnko..:( Snad to budeš mít dobré..:)

    OdpovědětVymazat
  5. aCH JAJ chuda, tak pekne oddychuj nech si co najskor zdrava, a zatial mozes preluskat vselijake blogy, nabrat inspiriaciu, a hor sa potom do pisania:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je pech,viď ? :( Zrovna když jsou prázdniny..:( Ale ono zatím ani venku není počasí nic moc,je tam celkem zima.Každopádně Ti přeji aby ses co nejrychleji uzdravila :)

    OdpovědětVymazat
  7. dieta? Se nemaas..:( AA.. aky.. nechce se mi,ale zase jsem nastvana ze nepridavam! stejne jako ty..:D

    OdpovědětVymazat
  8. chudáku :( brzo se uzdrav .. a nepodvadej pri diete :)

    OdpovědětVymazat